חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון דג סלמון בתנור

מלך הדגים מס' 1 בבריאות ובטעם. הדג שתמיד נוחל הצלחה במטבח ובכל אירוח. מי יסרב לסלמון טרי ועסיסי בעשבי תיבול, שמן זית והמון לימון…

תתכוננו לקצור מחמאות על מנה כל כך קלה ומהירה ויחד עם זאת קלאסית ומנצחת תמיד!

מתכון דג סלמון בתנור
פורסם על ידי מערכת אתר לבריאות

עבודה

8 דק'

הכנה

12 דק'

קושי

קלה

כשרות

פרווה

המצרכים (5 מנות):

פילה סלמון שלם טרי

רבע כוס שמן זית

תרסיס שמן זית

2 לימונים בשלים

5 שיני שום כתושות

חצי כפית מלח הימאליה

רבע כפית פלפל שחור גרוס

כפית חרדל דיז'ון גרגירים

פלפל חריף ירוק קטן

חצי חבילת כוסברה

אופן ההכנה:

  1. לרסס תבנית פיירקס בתרסיס שמן זית
  2. להניח את פילה הסלמון בתבנית
  3. לקצוץ את הכוסברה
  4. לפרוס את הפלפל לפרוסות 
  5. לקלף את קליפת הלימון ולפרוס לפרוסות
  6. את הלימון השני לחלק ל 4 ולהניח בצד להגשה
  7. לערבב בקערה את שמן הזית, השום הכתוש, החרדל
  8. הכוסברה והתבלינים לממרח אחיד, ולמרוח מעל הדג
  9. לפזר מעל הדג את פרוסות הלימון והפלפל
  10. להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 למשך 12 דק' בלבד
  11. לבדוק מוכנות מהאמצע, הדג צריך להיות עסיסי ומתפרק בקלות
  12. לחלק למנות ולהגיש עם רבע לימון בצד.

בתאבון ולבריאות 😊 (מאת דיקלה יעקב)

אולי תרצו עוד מתכונים

דילוג לתוכן