חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון לרוטב פסטו

הרוטב המושלם שמשדרג למקסימום כל ארוחה!

אין מצב שאין לי רוטב פסטו במקרר. זה הסוד לפסטה ,פיצה, טוסט, כריך הכי מושלמים שיש.

6 דק' הכנה ויש לכם צנצנת רוטב פסטו ביתי

מתכון רוטב פסטו ביתי
פורסם על ידי

עבודה

6 דק'

הכנה

6 דק'

קושי

קלה

כשרות

פרווה/חלבי

המצרכים (צנצנת 300 גרם):

חבילת עלי בזיליקום טריים ושטופים

5 שיני שום גדולות כתושות

רבע כפית מלח הימלאיה

קורט פלפל שחור גרוס

כוס שמן זית איכותי

4\3 כוס צנוברים ( רצוי קלויים)

חצי כוס פרמז'ן מגורדת לגירסה החלבית. לגירסה הפרווה - פרמז'ן טבעונית

אופן ההכנה:

  1. מעבירים את עלי הבזיליקום למעבד מזון ומתחילים לטחון בהדרגה ובפולסים קצרים תוך כדי הוספת שמן הזית, מוסיפים את שאר הרכיבים מלבד הפרמז'ן
  2. טוחנים עד שמתקבל ממרח אחיד
  3. מוסיפים את הפרמז'ן ונותנים עוד פולס קצר במעבד מזון
  4. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך
  5. מאחסנים בצנצנת זכוכית ומזלפים שמן זית מעל.

בתאבון ולבריאות 😊 (מאת דיקלה יעקב)

אולי תרצו עוד מתכונים

דילוג לתוכן