חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגת שוקולד רום ושקדים ללא גלוטן וסוכר

עוגת שוקולד חלומית, עשירה, רכה ואוורירית.

בקלי קלות, ללא נקיפות מצפון…מבטיחה שלא תרגישו בחסרון הקמח והסוכר,

תתכוננו להתאהב…

עוגת שוקולד רום ושקדים ללא גלוטן וסוכר
מערכת אתר לבריאות

עבודה

5 דק'

הכנה

25 דק'

קושי

קלה

כשרות

פרווה

המצרכים (תבנית בינונית):

לעוגה:

כוס וחצי קמח שקדים

2 כפות קמח קוקוס

3 כפות קקאו אורגני

כפית וחצי אבקת אפייה

3 ביצים

3\1 כוס שמן קוקוס

כפית תמצית רום

2 כפות שמן קוקוס

רבע כפית תמצית שקדים

חצי כוס סילאן אורגני ללא סוכר

רבע כוס חלב שקדים (במידת הצורך ניתן להוסיף)

* לקישוט רבע כוס פרוסות שקדים מולבנות חצי חבילת שוקולד מריר לא סוכר מגורד או שבור לקוביות

לציפוי קרם שוקולד:

חבילת שוקולד מריר ללא סוכר

2 כפות קרם קוקוס

כף רום

אופן ההכנה:

עוגה:

  1. לחמם תנור ל175 מעלות
  2. לערבב את כל היבשים בנפרד
  3. להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב עד לקבלת עיסה אחידה (ניתן גם במיקסר)
  4. לשמן תבנית בינונית מרובעת במעט שמן קוקוס
  5. ליצוק את הבלילה לתבנית
  6. לאפות כ 20 דק' (לבדוק עם קיסם שמוכן).

ציפוי קרם שוקולד:

  1. להמיס את השוקולד עם הקרם קוקוס והרום
  2. בקערת זכוכית במיקרו או בסיר קטן על אש נמוכה כדקה (תוך כדי ערבוב). במידת הצורך להוסיף מעט מים.
  3. לצפות את העוגה עם קרם השוקולד
  4. לפזר מעל את פרוסות השקדים.

בתאבון ולבריאות 😊 (מאת דיקלה יעקב)

אולי תרצו עוד מתכונים:

דילוג לתוכן