חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

לחם טחינה ללא גלוטן

הלחם המושלם הזה, אוורירי, ריחני וטעים כל כך, הוא הפתרון המעולה לכל מי שנמנע מגלוטן, אידיאלי לדיאטה ולאורח חיים בריא ובפסח הוא הפתרון המושלם ללחם כשר לפסח שהולך עם כל דבר.

לחם טחינה ללא גלוטן
פורסם על ידי

זמן עבודה

10 דק'

זמן הכנה

30 דק'

רמת קושי

קלה

כשר

פרווה

המצרכים (ככר לחם):

4 ביצים

6 כפות טחינה גולמית

כפית סודה לשתייה

חצי כפית אבקת אפייה

כף שמן זית

תרסיס שמן זית

כף וחצי סילאן

חצי כפית מלח הימלאיה

2 כפות שומשום קלוי

3 ענפי טימין (קורנית) טרי

אופן ההכנה:

  1. מחממים מראש תנור ל 180 מעלות
  2. משמנים תבנית אינגליש קייק במעט תרסיס שמן זית
  3. מקציפים את הביצים ומוסיפים בהדרגה את הסילאן
  4. מקפלים בעדינות את הטחינה והשמן זית.
  5. מוסיפים את המלח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, שומשום וטימין ומערבבים בעדינות בתנועות עטיפה.
  6. שופכים את כל התערובת לתבנית
  7. מפזרים מעל שומשום ועלי טימין
  8. מכניסים לתנור למשך 20 דק'- 30 דק' ( עד שיוצא קיסם יבש)

בתאבון ולבריאות 😊 (מאת דיקלה יעקב)

אולי תרצו עוד מתכונים

0/5 (0 Reviews)
דילוג לתוכן