חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון לסחוג ביתי ירוק

המטבל שמשדרג כל ארוחה. קצת פיקנטיות שנותנת פלפליות לארוחה ומוסיפה המון טעם וצבע,

הסחוג האהוב עליי הוא הסחוג הירוק, עשיר בכוסברה ופלפלים טריים ומלא בבריאות.

מתכון סחוג ביתי
פורסם על ידי

עבודה

8 דק'

הכנה

2 דק'

קושי

קלה

כשרות

פרווה

המצרכים (2 צנצנות של 200 גר'):

10 פלפלים ירוקים טריים גדולים

חבילת כוסברה טרייה

ראש שום שלם

חצי כוס שמן זית

כפית מלח הימליה

רבע כפית כמון

קורט הל טחון

אופן ההכנה:

  1. לשטוף היטב את הפלפלים והכוסברה.
  2. לחתוך את ראש כל פלפל ולחצות ל 2.
  3. לקצוץ את הכוסברה .
  4. לקלף את שיני השום .
  5. להעביר למעבד מזון את כל הירקות.
  6. להוסיף את התבלינים+ רבע כוס שמן זית ולטחון .
  7. כשהתערובת אחידה לסנן נוזלים .
  8. להוסיף את רבע כוס שמן הזית ולערבב.
  9. להעביר לצנצנת מעוקרת ואטומה ולזלף מעט שמן זית מעל .
  10. לשמור בקירור \ הקפאה.

בתאבון ולבריאות 😊 (מאת דיקלה יעקב)

אולי תרצו עוד מתכונים

0/5 (0 Reviews)
דילוג לתוכן