חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון פיצה חציל ופסטו ללא גלוטן

הנשנוש הממכר הזה, כל כך פשוט להכנה ואידיאלי לאירוח כמנת פתיחה נהדרת.

פיציות חציל ופסטו אישיות ללא גלוטן.

מינימום קלוריות, מקסימום טעם ובריאות!

מתכון פיצה חציל ופסטו ללא גלוטן
פורסם על ידי

עבודה

10 דק'

הכנה

20 דק'

קושי

קלה

כשרות

חלבי

המצרכים (4 סועדים):

לפרוסות החציל:

חציל גדול

תרסיס שמן זית

3 כפות ממרח פסטו

2 בצלים סגולים קטנים

צרור עלי בזיליקום לקישוט

קוביות גבינת חמד 5%\ מוצרלה 9% מגורדת

לרוטב הפיצה:

קופסת קוביות עגבניות בשימורים ללא סוכר

3 שיני שום כתוש

תבלין פיצה טבעי

ענף בזיליקום קצוץ

חצי כפית מלח ים\הימליה

קורט פלפל שחור גרוס

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

  1. מניחים נייר אפייה בתבנית של תנור ומרססים בספריי שמן זית
  2. פורסים את החציל לפרוסות וממליחים קלות
  3. מסדרים את פרוסות החציל ומרססים בשמן זית
  4. מורחים מעט פסטו מעל כל פרוסת חציל
  5. מערבבים את חומרי הרוטב בסיר, מביאים לרתיחה ובישול של 3 דק'
  6. מזלפים מהרוטב מעל כל פרוסת חציל
  7. מניחים את הגבינה ומעלייה פרוסת בצל ועלה בזיליקום לקישוט
  8. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 למשך 10 דק', עד שהחציל מתרכך. מסירים את נייר הכסף ל-5 דק' נוספות להשחמה.

בתאבון ולבריאות 😊 (מאת דיקלה יעקב)

אולי תרצו עוד מתכונים

דילוג לתוכן