חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגיות פיצוחים עם שוקולד

עוגיות פיצוחים בריאות, בוסט של ויטמינים וסיבים תזונתיים, ללא תוספת סוכר.

הכנה פשוטה ביותר. פינוק מושלם לצד הקפה, גם טעים וגם בריא.

מתכון עוגיות פיצוחים ושוקולד
פורסם על ידי מערכת אתר לבריאות

עבודה

10 דק'

הכנה

90 דק'

קושי

קלה

כשרות

פרווה

המצרכים (כ-2 תבניות תנור):

חצי כוס גרעיני חמנייה

חצי כוס גרעיני דלעת

חצי כוס גרעיני שומשום

חצי כוס זרעי פשתן

רבע כוס גרעיני צ'יה

חצי כוס פיסטוק לא קולי קלוף

מלח הימליה (לפי הטעם)

פלפל גרוס (לפי הטעם)

שליש כוס שמן זית

2 כפות קורנפלור

כוס מים רותחים

חבילת שוקולד מריר

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בקערה את כל הגרעינים עם השומשום והפשתן
  2. מתבלים עם מלח ופלפל
  3. מוסיפים קורנפלור ומערבבים
  4. מוסיפים שמן ומים ומערבבים 
  5. אוטמים בניילון נצמד ומניחים בצד ל-30 דקות
  6. מחממים תנור ל-180 מעלות
  7. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומפזרים רבע מהתערובת
  8. מניחים נייר אפייה נוסף מעל ומשטחים לעובי של כחצי סנטימטר
  9. מסירים את נייר האפיים העליון
  10. מפזרים קצת מלח ופלפל
  11. אופים כ-20 דקות
  12. בינתיים ממיסים שוקלוד מריר עם כפית שמן זית ומפזרים מעל העוגיות אחרי סיום האפייה
  13. מצננים בטמפרטורת החדר כ-30 דקות ו-10 דקות נוספות במקרר כדי שהשוקולד יתקשה
  14. לשבור בצורה לא אחידה ולאחסן בצנצנת

בתאבון ולבריאות 😊

אולי תרצו עוד מתכונים

דילוג לתוכן