חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון לקרקר דגנים ללא גלוטן

כשבא לכם נשנוש מפנק ובריא ללא נקיפות מצפון, זה המתכון בשבילכם…

קרקר דגנים קריספי טעים ועשיר בוויטמינים, מינרלים וסיבים, (ללא גלוטן, ללא סוכר וללא שומן טראנס).

קבלו את הנשנוש הבריא והמושלם באפס מאמץ.

מתכון לקרקר דגנים ללא גלוטן
פורסם על ידי

עבודה

7 דק'

הכנה

20 דק'

קושי

קלה

כשרות

פרווה

המצרכים (כ-20 קרקרים):

כוס קמח שקדים

3 כפות קוואקר דק

2 כפות פשתן טחון

3 כפות שומשום קלוי

2 כפות זרעי צ'יה

4\1 כפית מלח הימלאיה ורוד

כפית שום גבישי

2 כפות גרעיני דלעת

2 כפות גרעיני חמנייה

3 כפות שמן זית

חצי כוס חלב שקדים

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה
  2. מוסיפים את שמן הזית וחלב השקדים
  3. מערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה (במידת הצורך מוסיפים מעט מים)
  4. משטחים את העיסה על תבנית תנור רחבה עם נייר אפייה ומכסים בנייר אפייה נוסף
  5. מרדדים את הבצק מעל נייר האפייה
  6. חורצים מעוינים
  7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות למשך 12-15 דק' בהתאם לתנור  עד להשחמה (הקרקר מתקשה בחוץ)
  8. מניחים להתקרר ומאחסנים בקופסא אטומה.

בתאבון ולבריאות 😊 (מאת דיקלה יעקב)

אולי תרצו עוד מתכונים

דילוג לתוכן