חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון מרק אפונה קרמי

הפינוק המנחם לימות החורף הקרים.

מרק קרמי מזין וטעים עשיר בוויטמינים ומינרלים חיוניים, שישאיר לכם טעם של עוד…

מרק אפונה קרמי
פורסם על ידי מערכת אתר לבריאות

עבודה

10 דק'

הכנה

60 דק'

קושי

קלה

כשרות

פרווה

המצרכים (8 מנות):

כוס וחצי אפונה יבשה מושרית

בצל לבן גדול קצוץ

2 גזרים מקולפים וחתוכים לקוביות

תפוח אדמה מקולף וחתוך לקוביות

סלרי שטוף וקצוץ

כף שמן זית

3 כפות קרם קוקוס

רבע כפית מלח הימליה

רבע כפית פלפל שחור גרוס

מעט כורכום

אופן ההכנה:

  1. לטגן בצל עם מעט שמן זית
  2. להוסיף את קוביות הגזר, תפוח האדמה והסלרי
  3. לשטוף את האפונה היטב ולהוסיף לסיר
  4. לתבל את הירקות עם התבלינים
  5. מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות
  6. מביאים לרתיחה ונותנים בישול כשעה או עד לריכוך האפונה
  7. מוסיפים את קרם הקוקוס וממתינים לקירור
  8. טוחנים עם מוט בלנדר למרקם חלק ואחיד
  9. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך

בתאבון ולבריאות 😊 (מאת דיקלה יעקב)

אולי תרצו עוד מתכונים

דילוג לתוכן