חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון סלט בורגול (טבולה)

סלט בורגול (טבולה), טרי, טעים ומרענן. מתאים עם כל ארוחה.

בוסט של ויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון, הכנה קלה ומהירה.

סלט בורגול טבולה
פורסם על ידי מערכת אתר לבריאות

עבודה

10 דק'

הכנה

30 דק'

קושי

קלה

כשרות

פרווה

המצרכים (קערה בינונית):

חצי כוס בורגול דק

צרור פטרוזיליה (4-5 גבעולים בינוניים)

עלי נענע (עלים של 4-5 גבעולים)

3-4 גבעולי בצל ירוק

2 עגבניות בינוניות

2 כפות שמן זית

לימון סחוט (לפי הטעם)

מלח הימליה (לפי הטעם)

פלפגל גרוס (לפי הטעם)

אופן ההכנה:

  1. משרים את הבורגול במים פושרים במשך כ-20 דקות ומסננים
  2. קוצצים את העגבניות
  3. קוצצים את הפטרוזיליה, הנענע והבצל הירוק
  4. מערבבים עם הבורגול בקערה
  5. מתבלים עם שמן זית, לימון מלח ופלפל ומגישים טרי

בתאבון ולבריאות 😊

אולי תרצו עוד מתכונים

דילוג לתוכן